26/01/2024

Els visitants a la fira internacional han pogut conéixer de primera mà la gastronomia castellonenca en un showcooking en la qual s'ha explicat el procés d'elaboració de les tapes ‘esgarraet fumat de bacallà’ i ‘desconstrucció de coca de Castelló’, així com del tradicional ‘carajillo’. La demostració ha sigut impartida per Adrián Martínez i Rubén Santana, alumnes de l'Escola d'Hostaleria i Turisme Costa de Azahar de Castelló, que van guanyar al novembre l'I Concurs Internacional d'Arròs a Banda en la categoria amateur.

Arantxa Miralles, regidora de Turisme, ha explicat que “aquest showcooking no sols emfatitza el paper destacat de la nostra escola d'hostaleria, sinó que també destaca la importància de posar en valor la tradició gastronòmica local”. En aquest sentit, Miralles ha assegurat que “la participació en Fitur està permetent projectar l'excel·lència de l'escola a nivell nacional i internacional, consolidant la seua reputació com una institució líder en l'àmbit de l'hostaleria i el turisme”.


 

​​​​​​​