24/05/2017

Las concejalas Mary Carmen Ribera y Patricia Puerta.jpg

Les regidories de Turisme i Consum sumen esforços i combinen l'atractiu turístic amb la qualitat dels productes mariners per a convertir en referent la cita culinària del Grau.

L'Ajuntament de Castelló ha presentat aquest matí les III Jornades del Polp i la Sèpia, una iniciativa gastronòmica impulsada des de les regidories de Turisme i Comerç, en col·laboració amb l'Associació Grau Centre gastronòmic, que tindrà lloc del 26 de maig al 18 de juny.

La regidora de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que aquesta nova edició "suposa la consolidació d'aquest esdeveniment gastronòmic que rep homenatge a dos dels productes indispensables de la dieta mediterrània, com són el polp i la sèpia, i s'emmarca dins de l'aposta de Castelló per convertir-se en capital del turisme gastronòmic".

El menú està compost per dos entrants, arròs i postres i porta el segell de primera qualitat que embolica a tots els productes mariners extrets de les aigües castellonenques. De fet, la regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, ha ressaltat que "la matèria primera d'aquestes jornades prové de forma íntegra de la confraria de pescadors del Grau, perquè també es pretén que aquestes jornades servisquen per a fomentar el consum de productes de proximitat".

Les III Jornades del Polp i la Sèpia ofereixen la possibilitat de poder gaudir per 20 euros d'una gran varietat de plats, fins a catorze menús diferents, en els restaurants més representatius de la zona marítima de Castelló, cadascun apostant per un menú diferent.

Els establiments que participen en aquesta edició són Tasca del Puerto, Hotel del Golf Playa, Brisamar, La Trocha, Casa de Santi, L"Escull, Casa Juanito, Casa Santiago, Casa Lola, La Ola, Ri&CO Bistró, Rafael, Mediterráneo y La Ballena.