21/09/2017

21-09-2107 Divercuina de la Terreta supera.jpg

El mercat de Sant Antoni serà aquest dissabte l'escenari dels tallers on s'utilitzaran ingredients com a enciam i tomaques de l'horta de Castelló, codonys, ous, magrana i julivert.

La regidora de Consum, Mary Carmen Ribera, ha assenyalat avui que el programa Divercuina de la Terreta "ha superat les previsions i aconseguirà a la tardor els 380 xiquets i xiquetes d'entre 6 i 11 anys, acostant i posant valor els productes de la nostra terra en la seua dieta diària".

Ribera ha destacat que d'aquesta manera "es potencia el coneixement dels mercats locals i el consum de productes quilòmetre 0, que tan importants són per al manteniment de la nostra dieta Mediterrània i la nostra forma de ser".

Aquest dissabte, Divercuina de la Terrera tindrà lloc en el mercat de Sant Antoni, en el districte Oest, i de nou permetrà als més xicotets conèixer els productes del citat mercat i cuinar una recepta fresca i rica amb ells amb ingredients com a enciam i tomaques de l'horta de Castelló, codony, ous, magrana i julivert.

La iniciativa es troba en el seu calendari de tardor i continuarà durant quatre caps de setmana més, en els quals es cuinaran peixos del Grau, verdura, pasta i arrossos, i rebosteria amb fruita.

Les pròximes cites es desenvoluparan el dissabte 30 de setembre en la plaça Miquel Peris i Segarra del Grau, el 14 d'octubre en la plaça Vilanova d'Alcolea del districte Sud, el 21 d'octubre en la plaça del Primer Vaig moldre del districte Nord i el 28 d'octubre en la plaça Doctor Marañón del districte Est.

Cal recordar que Divercuina de la Terreta és un programa de la Regidoria de Consum que va gaudir de gran acolliment en la seua edició de primavera amb més 180 xiquets participants. L'equip de cuina a peu de carrer està format pel professorat liderat per Cristina Cantavella de Educachef. Les inscripcions són gratuïtes a través del correu electrònic divercuinadelaterreta@gmail.com.