04/04/2017

amparo marco_gastronomia y vino(1).jpg

L'alcaldessa de Castelló, la socialista Amparo Marco, ha participat en l'obertura del III Congrés de Gastronomia & Vi on ha reiterat l'aposta dels socialistes de convertir a Castelló en un referent del turisme gastronòmic.

La gastronomia és una referència cultural, social i econòmica per a la ciutat de Castelló. I el III Congrés Gastronomia & Vi demostra l'aposta de l'Ajuntament de Castelló per convertir aquest potencial en un atractiu turístic més per als qui ens visiten.

Una vegada més, Castelló es converteix en epicentre de la gastronomia. Aquesta ciutat es converteix en un escenari per al debat sobre el que representa i pot representar la gastronomia. Més de 200 professionals de la cuina, la restauració i l'enologia es donen cita fins al dimecres en un congrés que compta amb la participació de fins a 10 xefs amb Estrelles Michelín encapçalats per Miguel Barrera i Raúl Resino.

Des del Govern municipal som conscients del potencial del turisme gastronòmic i estem apostant per la promoció del millor que tenim. El pla estratègic de turisme, ara en fase de redacció, serà la plataforma per a la promoció de l'atractiva oferta gastronòmica de Castelló.

Aquests dies, xefs locals i de fora de les nostres fronteres ens mostraran el seu art, la seua capacitat de seduir-nos amb propostes extraordinàries. Tots compartiran la seua experiència sobre l'art culinari. I ens adonarem del seu potencial, de la seua capacitat i de la importància que la gastronomia té per a una ciutat.

Des de l'Ajuntament de Castelló estem convençuts d'açò. Tenim una oferta de qualitat i hem de posar els recursos materials i humans necessaris perquè es convertisca en un atractiu turístic de primer nivell. Aquest Congrés va en aqueixa línia. Els nostres productes i la nostra gastronomia ens diferencien i ens enriqueix com a destinació turística. I per açò volem donar-los l'espai que els correspon, com abanderats de l'excel·lència i la qualitat. Apostem per la difusió de la cultura gastronòmica i el Congrés Gastronomia & Vi és el millor escenari.